neděle 13. května 2012

Čína z remosky

vepřové maso
mouka
sladká paprika
cibule
žampiony
okurky








Mouku smícháme se sladkou paprikou v poměru 1:1. Ve směsi obalíme kousky vepřového masa. Na tuku orestujeme cibulku, přidáme masovou směs, dále žampiony a okurky, podlijeme vodou a vaříme do změknutí masa. Zahušťovat ani není potřeba, zahustí se to samo. Ü 
Nejlépe chutná s vařenými nebo pečenými bramborami nebo hranolkami. 







3 komentáře:

  1. Jůůů, čínu já moc ráda a tvůj recept vypadá tuze chutně. ;-) Jen tu remosku nemáme, dala by se dělat klasicky na pánvi s celým tímto postupem? Asi jo, viď. :-) Hmmmm, hned opisuji recept. Co teď opisuji recepty, tak mamča jen kouká, co máme různých jídel a tuze chutných. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na pánvi asi ne, spíš v normálně v kastrolu. Jen musíš častěji míchat. Ale jinak je tato varianta moc dobrá, specialita manželovy maminky, kterou jsme převzali. Jako ten recept... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Jitunko,teda ty jsi,ale šikulka:)už máš nádherný nový blog.Moc se mi líbí.Já jsem v jednom kole,ale hned jak to půjde vrhnu se s tvými radami na můj.Mám co dohánět.Fotky ve foťáku a hlava plná nápadů.Máš pěkné mlé obrázky po stranách:)dýchají opět pohodou:úJo a tu mňamku bych si dala okamžitě....mňam:):)Andrea K.

    OdpovědětVymazat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *