sobota 26. října 2013

Cestou necestou, polem nepolem

Naši u nás
Přesně takhle máme označené fotky uložené na PC. Spousta složek s názvy Naši u nás a My u našich. Až se tomu smějem. Každopádně je to záruka těch nejlepších okamihů v kruhu rodinném. 
Tentokráte narozeninově na druhou.


Nejdříve velký "mač" s maxi mikádem. Ještě že máme doma tolik místa aneb v naší Herně.

 


Poté jsme se přesunuli k obědu. Pro náš velký stůl je osm lidí "priveľa", ale zrovna takové stolování se mi náramně líbí. Když sedíme tělo na tělo a dokonce v křesílkách z obyváku a předsíně. ♥ Po obědě jsme zkoušeli nové želé, co přivezly holky - superkyselé rainbow a melounové pendreky. 


Posilněni jsme byli připraveni na traktorovou autoškolu. Brm brm na naše pole vyzkoušet toho úžasného draka. Kačaba se nás snažila převrátit, při jejích nečekaných zákrutách jsme se museli držet zuby nechty všeho okolo. Ještě že jsme s sebou měli autolékárníčku, člověka to přeci jen trochu uklidnilo. :o) Přeci jen jsme v pořádku dojeli na místo EM, ještě jsme stačili rozehnat skupinu výletníků, co zrovna svačili na cestě.

 


 


Ze začátku to s větrem moc nevypadalo. Ale jako by to tušil. Během chvíle se uráčel zadout a my se radovali, jak to krááásně lítá.

 

 

 



Pak přišla řada na Lenču, aby ukázala své traktorové umění. Šlo jí to bezvadně, dokonce se dokázala vytočit a vyhnout traktoru, který si to hnal na políčko sekat trávu.

 

 


Trocha kapičkového focení a hurá domů posilnit se něčím dobrým.

 

 


Následovalo druhé kolo stolních her, kdy jsme museli dávat pozor na Kačabu coby bankéře, aby nám vrátila správný obnos a neobohacovala banku. Obohatit slovník novými výrazi ze scrable a pak už se začalo šeřit a museli jsme se rozloučit. 

 



Pac a pusu
 ♥
a příště zas.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

* Díky za Vaši milou návštěvu na mém blogu. *